...naar krachtig en prachtig

Wat er volgde was een hobby waarin ik mezelf alles heb geleerd om succesvol websites te maken, eerst alleen die van mezelf, toen die van vrienden en vervolgens ook die van klanten.

Van mijn bureau thuis verhuisde ik naar Seats2Meet, een bruisende flexwerkplek in Utrecht. Meer en meer energie kreeg ik en mijn zelfvertrouwen groeide weer.

Als ik om me heen keek, zag ik mensen die mijn hulp konden gebruiken. Startende ondernemers die maandenlang met hun eigen website aan het klooien waren. Daar wist ik wel iets op: WordPress!

Ik doopte mijn concept In 1 Dag Online.

Mijn eerste website leverde me € 500 euro op.

Ik heb nooit meer terugverlangd naar het businesspark.

Zo veel vreugde beleef ik aan dit werk. Klanten helpen. Visueel bezig zijn. Content creëren. Puzzeltjes oplossen. Snel resultaten boeken. En dat allemaal vanuit huis, of vanuit Thailand, India of Costa Rica, en op mijn eigen tijd.

Zelfstandig ondernemer. Digitale nomade. Én aanwezige mama.

Een geldmachine-imperium heb ik er nooit van gemaakt, al had dat zeker gekund. Eerlijk is eerlijk: ik heb daar de marketing niet voor gedaan. Al mijn klanten kwamen (en komen) via-via bij me, op doorverwijzing van bestaande blije klanten. Met iedereen heb ik een persoonlijke relatie. Het concept is ijzersterk en blijft zich steeds weer bewijzen.

En ik heb een missie: In 1 Dag Online maakt krachtige websites voor een prachtige wereld.

Websites voor wereldverbeteraars. Verschilmakers. Groene, bewuste, duurzame mensen en projecten. Al sinds het begin zijn al mijn klanten mensen die stuk voor stuk de wereld een beetje mooier maken.

Vanwege die missie en omdat ik mijn eigen impact wil uitbreiden en mijn skills wil doorgeven, bied ik nu deze training aan.

Het websitewerk voorziet al tien jaar in mijn levensbehoefte, naast al het andere werk dat ik er bij doe (ik geef namelijk ook workshops in persoonlijke ontwikkeling), de reizen die ik maak en, sinds een tijdje, het moederschap.

Dit gun ik anderen ook. En ik wil In 1 Dag Online delen en verder zien groeien. Het geld voor je opleiding verdien je sowieso terug. Daar zorgen we samen voor.

Hoe het er precies uit gaat zien, is afhankelijk van jouw behoefte. Deze training is nog in de maak en de eerste studenten gaan 'm mede vormgeven.

Hoor jij bij de pioniers? Klik verder... >

Complete and Continue