Jij ziet hoe mooi de wereld kan zijn


Hou je (net als ik) van diep en echt?

Heb je zin om je ketens af te schudden?

Wil je voortaan alleen nog maar vanuit echtheid werken?

Creëer jouw eigen dienst, website of online programma met Soul Business.

Online & op locatie • Drie maanden • Individueel en groep • Persoonlijk leiderschap • Bewustzijnswerk • Meditatie, natuur & stilte • Case clinics • Stappenplannen • Organische sales & marketing • Community support • Persoonlijke coaching


Soul Business Programma


2021. We beleven intense en kansrijke tijden van grote veranderingen. Daarom creëer je in Soul Business een dienst, website of online programma waarmee je jouw lievelingsklanten bereikt. Je voelt de urgentie en wilt niet langer dralen: it's time to be the change.


De structuur:


1. Inner work

Je gaat diep naar binnen en ontdekt je roeping. In begeleide sessies werk je met je adem, je lichaam, je patronen, je innerlijke stemmen en polariteiten. Je overstijgt je kleine zelf en ontmoet je ware Zelf. Je ziet je proces weerspiegeld in de levende natuur, in je groepsgenoten, in het vuur.


2. Presence

In de stilte werkt het onzegbare. Actieve werkvormen wisselen we af met stilte en wat er in de stilte in ons opkomt, is een wezenlijk onderdeel van het creatieproces.


3. Outer work

Een toekomst ontvouwt zich waarin wat echt, mooi en waar is voor jou, enthousiast ontvangen wordt door de juiste mensen. Je maakt een prototype, gesteund door je groepsgenoten, en start de verkoop. Organisch, in je eigen stijl. Bezield zakendoen is manifesteren dankzij natuurlijke uitstraling en aantrekkingskracht.

"Als ik naar jou kijk, zie ik dat jij op een meevoelende en energiegevende manier de ander raakt. Nooit hard, maar vol liefde met reflectie op je eigen bestaan waardoor er een gelijkwaardige diepere wisselwerking ontstaat i.p.v. eenzijdig verkeer. Dit veroorzaakt een warm bed waar eigenlijk iedereen zich prettig voelt, ongeacht afkomst of staat van bewustzijn.

Deze manier van zijn zorgt ervoor dat je heel veel mensen kan bereiken en geven wat ze nodig hebben om hun extra stap te zetten. Je zorgt hierbij dat de verantwoording om iemand zijn eigen leven op te pakken, bij de ander blijft, zonder dat je dit expliciet benoemt.

Buiten deze krachtige persoonlijke eigenschappen, ben je creatief, vol ideeën en een ontwikkelaar."


  • Casper

Over JudithAl meer dan 10 jaar maak ik websites voor wereldverbeteraars. En al een even lange tijd begeleid ik bewustzijnswerk in verschillende vormen, zoals adem-, lichaams- en medicijnwerk.

Ik help mijn klanten hun ware essentie te ontdekken en van daar uit waardevolle aanbiedingen te creëren voor mensen die zich tot hen aangetrokken voelen.

In mijn eigen leven ervaar ik daardoor dienstbaarheid, vreugde en natuurlijke overvloed. Ik draag bij aan een betere wereld en voor mij is er niets vervullender dan dat.

Ik heb dit gecreëerd door ervoor te kiezen om het zo te doen, en dat innerlijk kompas te blijven volgen. Hier nodig ik jou ook toe uit. Het is een reis die we samen gaan maken en ik verheug me enorm!

Start jouw Soul Business


Praktische info: Introdag in februari 2022 waar je kunt ondekken of dit iets voor je is. Meld je aan, dan prikken we gezamenlijk een datum.

Prijs: nog te bepalen. Er komt een basisprijs en daarbij betaal je een bedrag naar eigen wens en draagkracht.

Creatieven opgelet: de overheid betaalt mee! Check https://werktuigppo.nl/.

Inhoud: De precieze inhoud is afhankelijk van de vragen en het proces van de groepsleden.

Vragen? Welkom! We komen er samen uit of dit echt iets voor jou is. [email protected]